Kabina za vozača, eksterijer
Arocs

Kabina za vozača, eksterijer

Kabine za vozača za sve zahtjeve.

S varijantama kabina za vozača širine 2300 mm, Arocs nudi veoma dobru preglednost i jednostavno, precizno rukovanje kod svih namjena tipičnih za građevinarstvo. Ulaz sa stepenicama olakšava posao jednako kao i ergonomičan raspored upravljačkih elemenata. Osim toga, za varijante namijenjene cestovnoj vožnji i usmjerene na komfor dostupne su i kabine za vozača L širine 2500 mm.

Pregled prednosti.

  • Robusne kabine za vozača krojene upravo po Vašim potrebama
  • Dvostruka širina i trostruka duljina kabine za vozača
  • Tunel motora uz kabine za vozača širine 2300 mm u dvije različite visine: 170 mm i 320 mm
  • Dostupne su razne varijante tunela motora ili ravan pod
  • Klatni ulaz fleksibilan u uzdužnom i poprečnom smjeru
  • Trodijelni odbojnik s čeličnim kutnicima za zaštitu od oštećenja
  • Po želji rukohvat na krovu za čvrst oslonac prilikom uspinjanja u svrhu kontrole tereta
  • U dodatnoj su opremi dostupne posebne zaštitne naprave, na primjer za prednja svjetla, hladnjak, motor, glavni spremnik
Content cab equipment 03

Rukohvat na krovu. Zahvaljujući rukohvatu na krovu dostupnom u dodatnoj opremi, provjera teretnog prostora postaje komfornija i sigurnija. Siguran oslonac pritom omogućava pripadajuća stepenica koja se, ovisno o varijanti kabine za vozača, montira u bočnu ili stražnju stijenu.

U Arocsu je svaki detalj precizno osmišljen za potrebe gradilišta – od velike udaljenosti od tla, preko uzdužnog i poprečno postavljenog fleksibilnog ulaza klatna, sve do rukohvata na krovu. Maksimalna funkcionalnost u kombinaciji s dojmljivom robusnošću. To čini već dizajn s uzorkom zubaca za bager na prednjem dijelu i rebrastim uzorkom na površinama vanjskih retrovizora. A dosljedno se nastavlja, primjerice, s komfornim uležištenjem kabine za vozača109 ili mogućnošću opterećenja prednje osovine do 10 tona te po mjeri krojenim kabinama za vozače. Treba spomenuti: i trodijelni odbojnik s čeličnim kutnicima koji također štiti prednja svjetla od oštećenja.

Za visoku otpornosti Arocs je za posebne zadaće opremljen posebnim zaštitnim napravama. Među njima su, kod vozila s čeličnim ovjesom primjerice, zaštitna ploča za hladnjak i motor242, te u dodatnoj opremi zaštitna ploča za glavni spremnik. Osim toga, u dodatnoj su opremi dostupni i čelična zaštitna rešetka za prednja svjetla te pokrov za rastresiti teret za agregate. Još jedan primjer Arocsove velike funkcionalnosti predstavlja paket za cestogradnju dostupan u dodatnoj opremi. Sve kako bi se izbjegle nepotrebne štete, a time i nepotrebni troškovi popravaka.

Na vrh