Originalna posebna dodatna oprema
Arocs

Originalna posebna dodatna oprema

Za mnoštvo mogućnosti individualnog oblikovanja.

S Ategom ste savršeno pripremljeni za zadatke u građevinskom prometu. Da bi još bolje udovoljio Vašim osobnim predodžbama o savršenom građevinskom vozilu, tu je široka ponuda Mercedes‑Benz Trucks originalne dodatne opreme: za mnoštvo individualnih mogućnosti oblikovanja. Za mnoštvo mogućnosti individualnog oblikovanja.

Izrađena od robusnog oplemenjenog čelika poliranog u visokom sjaju, konzola za krovna svjetla ne samo da dobro izgleda, nego i ima mjesta za do četiri dodatna svjetla. Krovna svjetla bacaju pravo svjetlo na svako gradilište. Konzola za krovna svjetla dostupna je za sve Arocsove kabine za vozača u različitim varijantama.

Pregled prednosti.

  • Konzola za krovna svjetla34 i dodatna prednja svjetla za bolju vidljivost, također s LED tehnologijom
  • Dodatna pepeljara, koja se može izvaditi, za stalak za piće na vozačevoj i suvozačevoj strani
  • Narančasto LED rotirajuće svjetlo za transporte koji iziskuju posebnu pozornost
  • Vrhunski gumeni tepisi po mjeri za zaštitu od oštećenja i prljanja
  • Poklopac spremnika za gorivo i za AdBlue® koji se može zaključati
  • Neovisni klima-uređaj u krovu u verziji s niskom karoserijom, umjesto krovnog prozora
  • Deflektori na bočnim prozorima260 za sporu vožnju uz otvoren prozor

Dodatna pepeljara koja se može izvaditi, s pomičnim poklopcem, održava čistoću kabine za vozača i okoliša. Smještena je na mjestu za stalak za piće na vozačevoj i suvozačevoj strani.

Narančasto rotirajuće svjetlo na krovu označava transporte čije dimenzije odnosno mase iziskuju posebnu pozornost. Montira se pomoću noseće ploče koju je moguće posebno naručiti.

Poklopac spremnika goriva koji se može zaključati zagorčava život kradljivcima goriva, a zbog sustava jedinstvenog ključa rukovanje je jednostavno i komforno.

Content genuine accessories 05

Zaštita i komfor. Zaštitne presvlake štite sjedala od habanja, oštećenja i prljanja. Osim toga, oduševljavaju zahvaljujući ugodnom osjećaju prilikom sjedenja te jednostavnosti montaže i otpornosti na klizanje. 

Na vrh