Koncepti vozila specifični za razne djelatnosti
Arocs

Koncepti vozila specifični za razne djelatnosti

Stručnjaci za posebne zadatke.

Za osobito veliku korisnu nosivost i ekstremna opterećenja. S modelima Arocs Loader i Arocs Grounder na raspolaganje Vam stavljamo dva građevinska stručnjaka koji nadmašuju sami sebe tamo gdje je važno: na gradilištu.

S Arocsom je građevinski promet osobito učinkovit. Da bi se ovom zahtjevu moglo još bolje udovoljiti i u osobito teškim uvjetima te kod primjena kod kojih je veoma važna korisna nosivost, primjerice u radu s tegljačem za kiper i miješalicom za beton, za Vas su spremni Arocs Loader i Arocs Grounder.

Content sector specific vehicle concepts 03 2022

U modelu Arocs Loader dosljedno su iskorištene sve mogućnosti za uštedu vlastite mase. Rezultat: tegljači 4x2 optimirane korisne nosivosti i miješalice za beton 8x4/4 s 32 tone ukupne dopuštene mase.

Content sector specific vehicle concepts 04 2022

S tegljačima, sandučarima, beton-mikserima i kiperima, koji su opremljeni za osobito teške namjene, daleko ste ispred svih i po pitanju stabilnosti i opteretivosti. Osnova za robusnost modela Arocs Grounder je ekstremno stabilan okvir od hladno oblikovanog finozrnatog čelika visoke čvrstoće čiji su uzdužni nosači debljine 9 mm.

Na vrh