Niski ukupni troškovi
Arocs

Niski ukupni troškovi

S našim teretnim vozilima uvijek su Vam na raspolaganju osobito ekonomična vozila.

S našim teretnim vozilima uvijek su Vam na raspolaganju osobito ekonomična vozila. Niske troškove osiguravaju i atraktivne Mercedes‑Benz Trucks servisne ponude te očekivani visoki ostatak vrijednosti na kraju uporabnog vijeka.

Od dodatnog jamstva za mehaničke i elektroničke dijelove preko paketa održavanja do servisnog ugovora punog obujma, uključujući habanje – za niske i mjesečno predvidive troškove servisa Mercedes‑Benz Trucks Vam nudi različite servisne ugovore s kojima za svoja vozila diljem Europe dobivate usluge popravka i održavanja po posebno atraktivnim uvjetima. Pojedini servisni ugovori klasificirani su tako da odlično pokrivaju zahtjeve svakog voznog parka. 

Svi servisni ugovori mogu se kombinirati s inovativnim servisnim proizvodom Mercedes‑Benz Trucks Uptime226, 250, 2412 dostupnim u dodatnoj opremi koji pridonosi daljnjem povećanju raspoloživosti vozila te optimiranim mogućnostima planiranja boravka u radionici.

Saznajte više o Mercedes‑Benz Trucks servisnim ugovorima:

Pregled prednosti.

  • Mercedes‑Benz Trucks servisni ugovori po želji za mjesečne rate koje možete planirati te veći stupanj raspoloživosti vozila
  • Dodatna Mercedes ServiceCard kartica za točenje goriva za optimiranje troškova goriva i cestarine
  • Emil Frey Truck Select – kupoprodaja rabljenih teretnih vozila svih marki, godišta i izvedbi te sveobuhvatna ponuda financijskih usluga
  • Zajamčeni ostatak vrijednosti putem opcionalnog ugovora o reotkupu već prilikom nabave
  • Nema rizika vezanog uz vrijednost reotkupa na kraju ugovora
  • Svi servisni ugovori mogu se povezati s leasingom u jedinstvene proizvode servisa i leasinga
  • Mercedes‑Benz Trucks servisni ugovori u dodatnoj opremi za osiguranje mobilnosti i administrativno rasterećenje
  • Kvalitetne ponude rabljenih vozila Emil FreyTruck Select
Content msc ohne fs

Korištenjem karticom u razgranatoj mreži radionica Mercedes‑Benz Trucks diljem Europe olakšavamo rješavanje administrativnih pitanja servisa, osobito u sklopu usluge Mercedes‑Benz Trucks Service24h. S pomoću kartice za točenje goriva koja je dostupna na zahtjev, kao kupac teretnog vozila Mercedes‑Benz točite gorivo po atraktivnim uvjetima te štedite vrijeme i novac i prilikom plaćanja cestarine. Informirajte se o bezgotovinskom plaćanju na putu uz pomoć kartice Mercedes ServiceCard.

S našim teretnim vozilom na raspolaganju Vam je vozilo od kojeg se, zahvaljujući inovativnoj automobilskoj tehnologiji i konfiguracijama vozila optimiranima za odgovarajuće namjene, može očekivati osobito visok ostatak vrijednosti. To je važno svakom poduzetniku – i u pogledu ulaganja u sljedeće teretno vozilo.

Mercedes‑Benz Trucks partner za rabljena vozila Vaše će teretno vozilo uzeti pod račun ili otkupiti bez obzira na marku. Naš Truck Select nudi jedinstveni izbor ispitanih rabljenih vozila svih marki, godišta i izvedbi.

Na vrh