Robusnost
Arocs

Robusnost

Drugima gradilište, njemu igralište.

Izrađen za posebne izazove: Arocs je kod kuće u građevinskom prometu. Zbog toga posjeduje veći razmak između vozila i tla. Veliki kut nagiba. Čelični kutnici u odbojnicima i stepenicama. Po izboru širok ili uzak okvir za veći stupanj prilagođenosti za terensku vožnju, raznolik portfelj osovina do opcije od deset tona opterećenja prednje osovine i još mnogo toga. Domišljat cjelokupni koncept, bez obzira na to radi li se o miješalici za beton, sandučaru, kiperu ili tegljaču.

Sve varijante kabina za vozača nude komforno radno mjesto: Tijekom rada vozač izravno profitira od komfornih sjedala, multifunkcijskog upravljača i automatskog mjenjača PowerShift Advanced s bržim vremenima prebacivanja stupnjeva prijenosa i kraćim prekidima vučne sile. Ostale istaknute značajke: u dodatnoj opremi MirrorCam1, 271, 287 i elektronička parkirna kočnica.

Kabina za vozača, eksterijer

Kabina za vozača, eksterijer

Arocsove kabine za vozača oduševljavaju praktičnošću, robusnošću i otpornošću. Na prvi pogled. Baš svakim detaljem. I uvijek kad je potrebno.

Radno mjesto, interijer

Radno mjesto, interijer

Pri prvom isprobavanju sjedala i nakon nebrojenih vožnji:

Motori, mjenjači, stupnjevi prijenosa

Motori, mjenjači, stupnjevi prijenosa

U robusnim Arocsovim motorima velike početne snage krije se napredna, osobito učinkovita tehnologija Euro VI. No prije svega, tu je upravo i snaga koju trebate svaki dan za težak rad u građevinskom prometu.

Okvir, podvozje, amortizacija

Okvir, podvozje, amortizacija

Opteretivost i robusnost kod Arocsa su osnovna oprema. Kad je u pitanju konstrukcija. Kad je u pitanju materijal. I kad su u pitanju okvir, podvozje i ovjes.

Na vrh