Visok stupanj korištenja vozila
Arocs

Visok stupanj korištenja vozila

Inteligentno umrežavanje vozila, usluge i Vašeg prijevozničkog poduzeća.

Inteligentnim umrežavanjem vozila, usluge Mercedes-Benz Service i Vašeg prijevozničkog poduzeća mogu se osjetno povećati korištenje vozila, iskorištenost vozila i učinkovitost u Vašim logističkim procesima.

Mercedes-Benzove servisne inovacije dostupne u dodatnoj opremi maksimalno povećavaju raspoloživost i mogućnost planiranja Vaših vozila. Neprestanim nadzorom podataka o vozilu u stvarnom vremenu pravodobno se prepoznaju potrebe za održavanjem i popravcima. Osim toga, sad se uzimaju u obzir i mjerodavni podaci prikolice/poluprikolice247. Mercedes-Benzov servisni tim pravodobno Vas informira, daje Vam konkretne preporuke što učiniti i podržava Vas optimalnim rješenjima popravaka. Na taj se način mogu izbjeći vrijeme stajanja izvan pogona i mirovanja zbog kvara kao i ostali neplanirani popravci i još više optimirati planirani boravci u radionici. Zahvaljujući tome Mercedes-Benz Uptime omogućava da prijevoznički posao obavljate sigurnije i učinkovitije nego ikad prije.

Pregled prednosti.

  • Mercedes-Benz Uptime226, 250: osobna briga o kupcima u stvarnom vremenu za bolju mogućnost planiranja boravka u radionici i raspoloživosti vozila
  • Service24h: danonoćna brza pomoć u slučaju nužde37
  • Razgranata mreža radionica sa servisnim centrima diljem Europe
  • Truck Data Center kao osnova za sve usluge Fleetboard
  • Posebni modul s mogućnošću programiranja za pojednostavljeno reguliranje i upravljanje nadgradnjama
  • Remote Online i Remote Truck App256 za upravljanje mnogim funkcijama vozila pametnim telefonom
  • U dodatnoj opremi aplikacije FleetBoard za pojednostavljeno manevriranje i povećani komfor u radu

Mercedes-Benz Service24h osigurava izravnu pomoć u slučaju kvara – 365 dana godišnje i 24 sata dnevno. U tu su svrhu omogućeni besplatni pozivi16 iz Hrvatske na broj telefona 00800 10 40 ili iz inozemstva na broj +385 1 3644 873. U slučaju kvara na teren će izići vrhunski opremljeni mehaničari s pokretnom radionicom da bi vozilo u što kraćem roku moglo nastaviti putovanje.

Fleetboard nudi individualna rješenja telematike koja pridonose tome da se troškovi smanje i istodobno poveća produktivnost. Da bi se koristio cjelokupni obim usluga Fleetboard, dostupna su i rješenja za stolna računala / klijente kao i razne aplikacije za Android i operativni sustav iOS.

Na vrh